Soluții fotovoltaice și de stocare pentru proprietarii de locuințe

Valorifică potențialul solar.

Oferim sisteme fotovoltaice cu stocare și gestionare a energiei.

Din ce în ce mai mulți oameni doresc să renunțe la dependența de sursele convenționale de energie și să se îndrepte către producția de energie ecologică. Cu soluțiile noastre avansate de energie solară pentru proprietarii de locuințe, trecerea treptată la generarea de energie ecologică nu a fost niciodată mai ușoară. Ca proprietar al unui sistem fotovoltaic complet, te poți bucura de beneficiile propriului plan în patru moduri distincte. Cu ajutorul rețelei noastre de parteneri premium de primă clasă, IBC SOLAR îți oferă toate componentele și serviciile necesare printr-un singur punct de contact - partenerul tău specializat.

Acești parteneri sunt pregătiți să răspundă tuturor întrebărilor tale referitoare la achiziție, planificare, instalare și operare pentru sistemul energetic IBC SOLAR.

Contactați-ne acum!

Beneficii nelimitate cât timp strălucește soarele.

Fotovoltaice de la unul dintre cei mai experimentați furnizori de soluții fotovoltaice din lume. De încredere, la timp și cu randamente peste medie.

 • Independență:
  Generarea propriei energii solare este pur și simplu captivantă. Dacă o stocați, o puteți folosi oricând aveți nevoie de ea. Acest lucru vă permite să vă bucurați în fiecare zi de independența nou dobândită față de combustibilii fosili.
 • Rentabilitate:
  Vă puteți bucura de prețuri mai mici la electricitate. Energia solară este de trei ori mai ieftină decât energia electrică convențională. Cu un sistem fotovoltaic și un sistem de stocare, vă puteți reduce factura de electricitate cu până la 80%.
 • Flexibilitate:
  Rămâneți flexibil, deoarece soluțiile noastre modulare de stocare pot fi ușor modernizate și adaptate la nolei nevoi. O conexiune de e-mobilitate sau integrarea unei pompe de căldură sunt posibile în orice moment, la o dată ulterioară.
 • Siguranță:
  Este bine de știut că aveți întotdeauna suficientă energie, chiar și în timpul întreruperilor de curent. Cu o sursă de alimentare de urgență opțională, sistemul dvs. de stocare vă asigură că încălzirea continuă să funcționeze, că bunurile congelate nu se dezgheață și că nu vă treziți brusc în întuneric.

Sisteme fotovoltaice (PV) care au creat valoare adăugată.

Fotovoltaice de la unul dintre cei mai experimentați furnizori de soluții PV din lume. Fiabile, la timp și cu randamente peste medie.

Sistem hibrid solar

Johannesburg, Africa de Sud

Provocarea:
Acest sistem de generare încorporat din Johannesburg, Gauteng, este conectat la rețeaua Eskom. Acest tip de sistem se numește sistem de rezervă, deoarece funcționează ca un generator diesel și furnizează electricitate în timpul întreruperilor de curent. Un alt nume este sistem hibrid, deoarece combină puterea rețelei cu energia solară stocată în baterii.

Soluția:
Acest sistem nu numai că evită întreruperea totală a alimentării electrice în timpul întreruperilor planificate, ci și reduce costurile cu electricitatea. Costurile cu electricitatea sunt reduse prin producerea de energie solară. Instalația fotovoltaică produce energie la un preț fix per kWh și face proprietarul mai independent față de creșterea prețului energiei. Acest tip de sistem solar furnizează electricitate ieftină, iar energia solară oferă independență.

Rezultatul:
Dacă doriți un sistem solar doar pentru a reduce costurile, un sistem PV conectat la rețea este o alternativă bună. Prin instalarea doar a panourilor PV și fără baterii, puteți economisi bani. Prețul de achiziție al sistemului este mai mic, iar în timpul funcționării economisiți bani evitând costurile cu electricitatea de la Eskom.
 

 • Module: Panouri policristaline IBC de 260W
 • Invertor: SMA
 • Capacitate totală: 3kWp

Sistem fotovoltaic pentru electromobilitate

Neudrossenfeld, Germania

Provocarea:
Hannes Haude și familia sa mică care locuiesc într-o casă unifamilială căutau un sistem fotovoltaic în timpul construcției, pentru a ""reumple"" mașina lor electrică, precum și pentru a alimenta aparatele electrocasnice folosite pentru gătit, călcat, spălare și chiar pentru încălzire cu energia generată de soare.

Soluția:
Soluția implementată de IBC SOLAR produce energia necesară pentru nevoile lor de casnice - toate dintr-o singură sursă și de cea mai înaltă calitate. În timp ce noul sistem de energie solară produce energie, familia se poate concentra pe ceea ce contează cu adevărat - viața de familie.

Rezultatul:
În timpul verii, familia poate acoperi până la 100% din nevoile lor de electricitate folosind energia solară. În iarnă, acoperirea rămâne în jur de 30%.
 

 • Gestionarea energiei: efa:home
 • Soluție de încărcare electrică: Keba KeContakt P30 C
 • Module: IBC Mono Sol 250 CS
 • Invertor: SMA
 • Capacitate totală: 9,7 kWp

Soluție de autoconsum rezidențial cu stocare

Valencia, Spania

Provocarea:
Scopul a fost de a crea un sistem fotovoltaic auto-suficient în orașul Valencia, pentru a acoperi complet nevoile de electricitate ale proprietarilor de locuințe, folosind exclusiv energii regenerabile.

Soluția:
Un sistem fotovoltaic personalizat pentru autoconsum, pentru a trece la o alimentare cu energie electrică fără poluare, cu costuri reduse și fiabilă.

Rezultatul:
Cu această instalație, am reușit să creștem cota de autoconsum a locuinței, încercând să profităm la maximum de producția fotovoltaică, inclusiv surplusul.
 

 • Producție medie zilnică anuală: 16,36 kWh
 • Producție anuală: 5.971,4 kWh.
 • Cota medie de autoconsum fără baterie: 32%
 • Cota medie de autoconsum cu baterie: 75%

Suntem bucuroși să gestionăm cererile tale PV