Planificarea și construcția de parcuri solare extrem de profitabile.

Stație de energie solară: Energie infinită.

Acoperim toate fazele construcției unui parc solar: de la dezvoltarea proiectului, gestionarea investițiilor, planificare și implementare până la operațiuni și întreținere.

Investitorii, autoritățile locale și furnizorii privați de teren apreciază experiența și competența noastră în planificarea, finanțarea, construcția și operarea centralelor solare. Am implementat deja cu succes mai multe sute de proiecte mari cu o capacitate totală de peste 800 de megawați. Construim parcuri solare cu aceeași grijă ca și cum ar fi proprietatea noastră. Avem întotdeauna o abordare holistică și viziunea unui investitor, concentrându-ne asupra obținerii celui mai bun randament posibil. Acoperim fiecare etapă, de la dezvoltarea proiectului, gestionarea investițiilor și planificarea și realizarea (EPC), până la operațiuni și întreținere (O&M). De asemenea, oferim și servicii individuale la cerere. Datorită expertizei noastre în fiecare etapă a implementării proiectelor solare, gestionăm cu succes toate proiectele și construim încredere prin transparență. Beneficiază de cunoștințele noastre și de abordarea noastră sistematică în cele patru faze ale proiectului.

Contactați-ne acum!

Partener pentru succesul tău.

De la identificarea unei zone potrivite până la punerea în funcțiune efectivă, gestionăm cu succes toate etapele proiectului.

1. Dezvoltarea proiectului

În această fază, punem bazele pentru implementarea proiectului de parcuri solare. Ne angajăm în găsirea, securizarea și planificarea locației ideale, astfel încât parcursul solar să se integreze armonios în peisaj. Concret, aceasta înseamnă că evaluăm și securizăm terenurile prin încheierea acordurilor de închiriere. Colaborăm, de asemenea, cu autoritățile locale și ne ocupăm de toate aspectele, de la administrarea terenurilor până la expertizele tehnice și procesul de obținere a aprobărilor necesare. Acest proces include, de asemenea, evaluarea impactului asupra mediului al parcului solar, planificarea tehnică, asigurarea conexiunii la rețea și implicarea comunităților locale. IBC SOLAR reprezintă un singur punct de contact pentru autoritățile locale și proprietarii de terenuri.

 • Serviciile noastre în detaliu
 • Căutarea terenurilor potrivite și efectuarea studiilor de fezabilitate
 • Încheierea acordurilor de închiriere
 • Asigurarea conectării la rețea
 • Elaborarea rapoartelor de expertiză și obținerea aprobărilor necesare
 • Dezvoltarea modelelor de cooperare și implicarea comunității locale

2. Gestionarea investițiilor

Beneficiază de experiența și competența noastră în evaluarea eficienței economice a proiectelor de parcuri solare! În această etapă, ne concentrăm pe verificarea fezabilității economice a proiectului de parcuri solare. Evaluăm riscurile, gestionăm costurile și identificăm sursele de finanțare potrivite. Realizăm calcule pentru mai multe variante ale proiectului de parc solar și analizăm care dintre acestea oferă cel mai mare beneficiu pentru tine ca investitor. Întotdeauna avem în vedere obținerea costurilor de operare cât mai reduse și randamente ridicate. De asemenea, gestionarea investițiilor este implicată în toate celelalte etape ale proiectului: evaluarea costurilor de construcție (EPC), revizuirea costurilor de dezvoltare (inclusiv experți și arhitecți) și asigurarea tarifelor de alimentare. La final, gestionarea investițiilor noastre se ocupă și de vânzarea parcului solar către investitori sau autoritățile locale.

 • Serviciile Noastre în Detaliu
 • Modelare financiară și calcul de rentabilitate
 • Evaluare a riscului și prognoză a randamentului
 • Asigurarea tarifelor de alimentare
 • Negocierea și încheierea acordurilor de achiziție de energie (PPA)

3. Planificare și implementare

În această fază, pregătim planificarea de implementare a proiectului (proiectare) și ne ocupăm de componentele și serviciile adecvate (achiziții). În proiectare, acordăm atenție rutei cu cea mai mică consum de cablu posibil, cea mai bună utilizare a invertorilor și cea mai eficientă orientare și înclinație a modulelor fotovoltaice. Apoi construim parcursul solar (construcție) împreună cu partenerii locali, inclusiv infrastructura necesară. Managerii noștri de proiect se ocupă de organizare și monitorizare pe șantier. Pe durata construcției, se asigură că parcursul solar este finalizat în conformitate cu planificarea de implementare și cu o documentație exhaustivă a site-ului pentru următoarea operație tehnică sigură. Dacă totul este în condiții optime, putem să punem în funcțiune parcursul solar în siguranță și să-l predăm proprietarului.

 • Serviciile noastre în detaliu
 • Planificare de execuție individuală
 • Achiziționarea componentelor
 • Construcția sistemului
 • Managementul calității
 • Punerea în funcțiune
 • Punct de contact pentru operatorii de rețea

4. Operare și întreținere

În această fază, ne asigurăm de valoarea pe termen lung a centralei și optimizăm fiecare detaliu în ceea ce privește randamentul sustenabil. Acest lucru include supraveghere continuă prin monitorizarea la distanță pentru remedierea rapidă a problemelor, analiza regulată a datelor și servicii suplimentare în funcție de necesități, de exemplu, cosirea ierbii pentru a preveni umbrirea modulelor. În plus, riscul operațional este redus la minimum prin rapoarte și jurnale semnificative, precum și respectarea cadrului tehnic și legal. Toate acestea asigură performanța stabilă a proiectului chiar și peste zeci de ani.

 • Serviciile noastre în detaliu
 • Monitorizare cu potențial de optimizare
 • Întreținere cu responsabilitate
 • Servicii pentru soluții specifice sistemului
 • Îngrijirea spațiilor verzi în conformitate cu cerințele oficiale
 • Punct de contact pentru operatorul parcursului solar

Beneficii nelimitate cât timp strălucește soarele.

Fotovoltaice de la unul dintre cei mai experimentați furnizori de soluții PV din lume. Fiabile, la timp și cu randamente peste medie.

 • Toate fazele proiectului dintr-o singură sursă:

Într-un proiect de centrală electrică, suntem singurul punct de contact pentru toate etapele proiectului. Coordonăm toate domeniile, asigurăm o tranziție fără probleme între etapele proiectului și suntem alături de tine și în operațiunea și întreținerea sistemului.

 • Experiență:

Am demonstrat că suntem siguri în ceea ce privește proiectele, fiabili și capabili de implementare în sute de proiecte de parcuri solare la scară mare din întreaga lume. Cunoaștem fiecare provocare și fiecare detaliu, în special în domeniul autorizației de planificare. Pe parcursul procesului de dezvoltare îi tratăm pe clienții noștri egal și ne asumăm responsabilitatea pentru proiecte.

 • Siguranță flexibilă:

Structura noastră de acționari privați de la IBC SOLAR permite procese rapide și flexibile de luare a deciziilor. Proiectele sunt susținute de forța noastră financiară și de garanțiile noastre, care sunt susținute de garanții bancare de top. Abordăm eficient și cu seriozitate gestionarea tuturor proiectelor noastre.

 • Sustenabilitate în portofoliu:

Investești în generarea de energie CO₂-neutrală și, astfel, contribui activ la tranziția energetică și extinzi portofoliul de investiții cu produse durabile. În plus, parcurile solare creează habitat pentru specii de animale amenințate, cum ar fi reproducătorii de sol.

 • Calitate testată:

IBC SOLAR înseamnă calitate excelentă, fiabilitate și consecvență în piața parcurilor solare. Modulele noastre solare sunt testate în laboratorul de testare fotovoltaică SUNLAB pentru capacitatea maximă de încărcare, performanță și timp maxim de funcționare.

Performanță durabilă. Obiectivele noastre majore.

Fotovoltaice de la unul dintre cei mai experimentați furnizori de soluții PV din lume. Fiabile, la timp și cu randamente peste medie.

Parcul solar MET Kabai

Debrecen, Ungaria

Cel mai mare parc solar din Ungaria la momentul respectiv a fost conectat la rețea în doar puțin peste cinci luni de la începerea construcției. Proprietarul și clientul parcului de megawați este MET Asset Management AG, care a comandat IBC SOLAR cu inginerie, achiziții și construcții (EPC).

Anul construcției: 2020
Putere: 43 MWp
Producția de electricitate: 52 de gigawați-oră pe an

Parcul Solar Hölzengraben

Orașul Kaiserslautern, Germania

Parcul Solar Hölzengraben City este situat într-o zonă industrială lângă Kaiserslautern. Două companii cu sediul în zonă utilizează o parte din energia produsă pentru consum propriu, prin intermediul unui cablu de 1.200 de metri. IBC SOLAR a primit premiul Intersolar Award 2014 pentru acest proiect.

Anul construcției: 2013
Putere: 6,4 MWp
Construcție: Est-Vest
Caracteristică specială: Auto-consum pentru companii industriale la scară de megawați pe un fost depozit de deșeuri.

Soluție de auto-consum pentru 4000 de gospodării,

Catral, Alicante, Spania

Cooperativa Eléctrica Catralense, situată în localitatea Catral, Alicante, furnizează energie pentru aproximativ 4.000 de locuințe de 90 de ani, distribuind și comercializând energie electrică în întregul municipiu. Cu intenția de a-și menține angajamentul față de energiile regenerabile și rolul său de agent activ în conservarea mediului înconjurător, IBC SOLAR a colaborat la construcția "Villa de Catral" - o centrală fotovoltaică a Grupului Cooperativa Eléctrica, o cooperativă de consumatori și utilizatori valenciană din care face parte Eléctrica Catralense, promotorul proiectului, a fost construită în Paraje de La Cruz, pe o suprafață de aproximativ 4 hectare care era subutilizată, cu o putere nominală de 1.811 kW.

Anul construcției: 2013
Putere nominală: 1.811 kW
Conexiune la rețea: 20 kV
Producție anuală: 2.900 MWh
Energie pentru: aproximativ 4.000 de gospodării
Reducerea emisiilor de CO2 pe an: aproximativ 2.600 de tone

Suntem bucuroși să gestionăm cererile tale PV