Sisteme solare pentru afacerea ta.

Energia solară îți aduce economii.

Oferim concepte sustenabile și soluții energetice complete care includ fotovoltaice, sisteme de gestionare a energiei, stocare, infrastructură de încărcare și monitorizare.

Piața sistemelor de energie solară pentru companii înregistrează o creștere rapidă. Nu este de mirare, fiindcă electricitatea produsă din energie solară este deosebit de rentabilă pentru afaceri. Iar asta datorită soluțiilor noastre personalizate de energie. Energia solara nu este doar o formă extrem de profitabilă de aprovizionare cu energie, ci vă oferă, ca antreprenor, avantaje tangibile.

Contactați-ne acum!

Beneficii pe măsură ce soarele strălucește.

Fotovoltaice de la unul dintre cei mai experimentați furnizori de soluții PV din lume. Fiabile, la timp și cu randamente peste medie.

 • Siguranța în planificare:
  Produci și consumi propriile surse de energie electrică, întotdeauna la costuri reduse.
 • Siguranța producției:
  Energia stocată ]'i oferă fiabilitate în funcționare în timpul întreruperilor de alimentare din rețea.
 • Randament:
  Cu cât costul energiei este mai mic, cu atât profitul companiei tale este mai mare. Beneficiezi de avantaje fiscale tangibile și de programe guvernamentale de subvenționare.
 • Acțiune durabilă:
  Ca antreprenor, ai o responsabilitate specială față de generațiile viitoare. Prin generarea de energie electrică cu emisii zero de CO2 prin intermediul fotovoltaicelor, acționezi în consecință.

Sisteme fotovoltaice (PV) care au creat valoare adăugată.

Fotovoltaice de la unul dintre cei mai experimentați furnizori de soluții PV din lume. Fiabile, la timp și cu randamente peste medie.

Control inteligent: Gestionarea inteligentă a energiei într-o seră de mari dimensiuni

Herrmann Kräuter, Germania

Provocarea:
Herrmann Kräuter este o companie de culturi și confecționare care produce plante aromatice tăiate pe teren deschis și în sere. În fiecare săptămână, Herrmann Kräuter livrează 200 de tone de plante aromatice proaspăt tăiate către clienți importanți din gastronomie și comerțul alimentar. Consumul de electricitate pentru răcirea plantelor aromatice proaspete, mașinile de ambalat și iluminarea serelor este enorm. Nu doar în timpul zilei, ci și pe timp de noapte. Compania căuta o soluție energetică integrată, cu cât mai puțin consum de electricitate din rețeaua publică.

Soluția:
Datorită consumului mare de electricitate pe tot parcursul zilei și nopții, am instalat un sistem fotovoltaic cu o capacitate de 416 kWp și un sistem de stocare suplimentar cu o capacitate de 207 kWh împreună cu partenerul nostru specializat Kempa-Elektrotechnik. Sistemul este controlat printr-un plan de gestionare a energiei (EMS), care armonizează consumatorii grei, sistemul fotovoltaic, CHP-ul existent și, de asemenea, mobilitatea electrică.

Rezultatul:
Compania Herrmann Kräuter utilizează controlul inteligent al EMS pentru a evita vârfurile de consum și pentru a acoperi cererea de electricitate, în mare parte prin intermediul sistemului fotovoltaic. Acest lucru îi conferă companiei o independență mare față de costurile tot mai ridicate ale achiziției de electricitate și o menține competitivă.
 

 • Cerința anuală de energie: 850.000 kWh
 • Dimensiunea sistemului: 416 kWp + 207 kWh stocare
 • Producție de electricitate: 340.000 kWh/an
 • Economii de CO2: 170 tone/an

Imagine verde: Centrul logistic al companiei de comerț generează electricitate pentru consumul direct

ASKO Food Logistics, Norvegia

Provocarea:
Compania de comerț are nevoie de o aprovizionare continuă cu cantități mari de electricitate pentru facilitățile sale logistice și depozitele frigorifice. Comerciantul de produse alimentare avea un obiectiv deosebit de important: trecerea în întregime la surse de energie regenerabilă pentru a deveni o organizație cu neutralitate climatică.

Soluția:
Instalarea unei centrale fotovoltaice personalizate pentru autoconsum, folosind sisteme de montare, module și invertoruri IBC SOLAR - instalată în doar nouă zile.

Rezultatul:
Cu acest proiect pilot fotovoltaic, ASKO se poziționează în Norvegia ca un pionier în domeniul centralelor solare. Compania utilizează energia solară în mod particular de eficient, cu o rată de autoconsum de 100%. Comerciantul de produse alimentare beneficiază, de asemenea, de posibilitatea de a planifica pe termen lung costurile sale de energie.
 

 • Cererea anuală de energie: 2,8 GWh
 • Dimensiunea instalației: 370 kWp
 • Costul sistemului PV: 600.000 de euro

Cel mai mare sistem PV din lume al IKEA în Elveția

Rothenburg, Elveția

Provocarea:
Deoarece durabilitatea a devenit o prioritate pentru IKEA, magazinul suedez de mobilier dorea să reflecte această atitudine instalând cea mai mare instalație fotovoltaică din lume în Elveția, împreună cu un partener care împărtășește aceleași valori și mentalitate ca IKEA: planificare atentă și soluții foarte versatile.

Soluția: 
IBC SOLAR a furnizat întreaga soluție fotovoltaică, inclusiv inginerie, planificare, toate componentele necesare, inclusiv sistemul de montare pe acoperișul plat IBC AeroFix 10, precum și implementarea sistemului.

Rezultatul:
Electricitatea produsă pe acoperișul IKEA este alimentată în rețeaua publică, deoarece sistemul fotovoltaic este operat în cadrul regimului elvețian de "tarif de alimentare acoperitor de costuri".
 

 • Economii totale: 7.100 de tone de CO2 în 25 de ani
 • Module: Module IBC PolySol CS
 • Sistem de montare pe acoperișul plat IBC AeroFix 10
 • Capacitate totală: 1,5 MWp

Suntem bucuroși să gestionăm cererile tale PV