Informații despre firmă

Îți mulțumim pentru accesarea site-ului nostru și pentru interesul acordat companiei și produselor noastre!

Detalii despre IBC SOLAR

Acest site web aparține IBC SOLAR, reprezentată legal de către: Dr. Dirk Haft (CEO), domnul Lars Degendorfer (CFO), domnul Stefan Horstmann (COO) și domnul Patrik Danz (CSO).
Președinte al Consiliului de supraveghere: Dl Udo Möhrstedt
Registrul Comercial: Tribunalul municipal Coburg, instanța de înregistrare HRB3261
Număr de înregistrare TVA: DE243867923

 

Protecția datelor

Atunci când utilizați serviciile noastre, vi se pot solicita informații personale. Răspunsul la aceste solicitări este facultativ. Informațiile personale pe care ni le furnizați vor fi stocate și utilizate în conformitate cu legislația în vigoare.
Datele personale colectate în cadrul site-ului IBC SOLAR vor fi utilizate pentru procesarea solicitărilor dumneavoastră. 

 

Copyright

© Copyright IBC SOLAR, Bad Staffelstein (Germania). Toate drepturile rezervate. Textele, imaginile, graficele și aranjamentul lor pe site-ul IBC SOLAR sunt protejate de drepturi de autor și alte forme de protecție a proprietății intelectuale.
Conținutul acestui site web nu poate fi copiat, distribuit, modificat sau făcut accesibil terților. Vă aducem la cunoștință că site-ul nostru poate conține imagini care sunt protejate de drepturi de autor ale terților.

 

Garanții, Răspundere

Toate informațiile furnizate pe acest site sunt prezentate 'așa cum sunt', fără nicio garanție, exprimată sau implicită, inclusiv (dar fără a se limita la) orice garanție implicită de vandabilitate comercială, potrivire pentru un anumit scop sau neîncălcare a drepturilor terților. Deși informațiile oferite sunt crezute a fi corecte, acestea pot conține erori sau inexactități. În nicio circumstanță, compania IBC SOLAR nu va fi răspunzătoare față de orice persoană pentru daune speciale, indirecte sau cu consecințe legate de aceste informații, cu excepția cazului în care acestea sunt rezultatul unei neglijențe grave sau comportament intenționat. 

 

IBC SOLAR nu este responsabilă pentru conținutul site-urilor web gestionate de terți și, prin urmare, își declină răspunderea pentru orice link-uri de pe acest site către alte site-uri web.

 

Directiva pentru Sănătate și Securitate în Construcții

Termeni și Condiții Generale de Achiziții

Termeni și Condiții Generale ale Companiei


Responsabil pentru conținut: 

 

IBC SOLAR AG

Am Hochgericht 10

96231 Bad Staffelstein

Germania

Telefon: +49 95 73 –92 24 – 0

Telefax: +49 95 73 –92 24 –111

Website: www.ibc-solar.com.ro