Pasul spre Succesul Solar

Industria este în plină expansiune! Cu noi sunteți echipați să profitați de oportunitățile aduse de cererea tot mai mare pentru sisteme fotovoltaice. Ca partenerul nostru, veți putea gestiona proiectele și instala soluțiile mai eficient. Astfel, veți crește veniturile companiei pe termen lung. Noi depunem toate eforturile pentru a vă oferi asistența necesară, astfel încât să vă puteți dedica segmentelor cheie ale afacerii dumneavoastră.

Vă sprijinim în activitățile de marketing și în obținerea de noi clienți. Reprezentanții noștri de vânzări vă stau la dispoziție și vă pot ajuta cu toate detaliile procesului de comandă. Colegii noștri din departamentul Suport Tehnic sunt mereu disponibili pentru a răspunde la întrebările tehnice legate de produse și instrumente de planificare precum PV Manager.

Sună bine? Hai să ne cunoaștem!


Alăturați-vă acum

Beneficiile de partener pe scurt:

  • Magazin online cu produse de la companii de top;
  • Prețuri actualizate zilnic și disponibilitate după autentificare;
  • Serviciu extins post-vânzare;
  • Reprezentant de vânzări desemnat;
  • Training personalizat și webinarii;
  • Planificarea sistemelor cu ajutorul PV Manager.
     

Sună bine? Hai să ne cunoaștem!


Alăturați-vă acum

Succesul este un proiect comun.

"Este important ca volumele mari de module să fie furnizate rapid și la calitatea așteptată pentru proiectele mari din segmentul comercial. IBC SOLAR poate asigura acest lucru în orice moment. Astfel, pot garanta clienților mei instalări fiabile și la timp, de cea mai bună calitate."

Axel Alm, CEO of Solkompaniet, Suedia

"Motivul principal pentru care lucrăm cu IBC SOLAR este suportul lor, stocul de produse pe care îl mențin și siguranța care vine din colaborarea cu o companie cu peste patruzeci de ani de experiență."

Manuel Balet, Proprietar Enerland 2007 Fotovoltaica SL, Spania

"Atunci când colaborezi cu IBC SOLAR, ai garanția că ai unul dintre cei mai mari distribuitori de sisteme din lume, cu o vastă experiență de care poți beneficia."

Martin Villiger, Director General al Ch-Solar AG, Elveția

Sună bine? Hai să ne cunoaștem!


Alăturați-vă acum

Așteptăm cu nerăbdare să vă fim parteneri!

Completați formularul de contact și vom lua legătura imediat.

Toate câmpurile marcate cu "*" sunt obligatorii.